با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، رقابت برای جذب رای دهندگان تشدید شده است. در میان حوزههای مختلف انتخاباتی که دموکراتها و جمهوریخواهان بر سر آن با هم مبارزه میکنند، یکی از آنها برجسته است: جامعه مسلمانان.
اگرچه مسلمانان تقریباً ۱ درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند، آنها یک بلوک رای دهنده مهم هستند زیرا در ایالت های نوسانی متمرکز هستند که اغلب در انتخابات با اختلاف اندکی برنده می شوند.
در این چرخه انتخابات، جامعه مسلمانان بیش از هر زمان دیگری بر سر یک موضوع سیاسی واحد به نظر می رسد: جنگ در غزه. هر نامزدی که امیدوار است بخش بزرگی از رای دهندگان مسلمان را به دست آورد، باید به خواسته های جامعه برای پایان دادن به خونریزی در فلسطین رسیدگی کند.
این بر اساس مطالعه جدیدی است که توسط مؤسسه سیاست اجتماعی و تفاهم (ISPU) با مشارکت Emgage and Change Research منتشر شده است. این بر اساس نظرسنجی انجام شده در اواخر ژوئن و اوایل ژوئیه است که بر این موضوع متمرکز شده است که چگونه مسلمانان در سه ایالت نوسان – جورجیا، پنسیلوانیا و میشیگان – قصد دارند در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 رای دهند.
آنچه ما دریافتیم این است که مدیریت جو بایدن در جنگ غزه مسلمانانی را که در سال ۲۰۲۰ از بزرگترین حامیان او بودند به تندترین مخالفان او تبدیل کرده است.
در سال ۲۰۲۰، حدود ۶۵ درصد از رای دهندگان مسلمان در این ایالت ها برای شرکت در رای خود برای بایدن شرکت کردند. این حمایت برای پیروزی او در انتخابات حیاتی بود، زیرا او ایالت های نوسانی کلیدی را با اختلاف اندک به دست آورد. او تنها با ۱۲۰۰۰ رای در جورجیا، ایالتی که بیش از ۶۱۰۰۰ مسلمان در آن رای دادند و پنسیلوانیا با ۸۱۰۰۰ رای که ۱۲۵۰۰۰ مسلمان در آن رای دادند، پیروز شد.
در مقابل، در نظرسنجی ما که قبل از کنارهگیری بایدن از رقابتهای ریاستجمهوری انجام شد، تنها ۱۲ درصد از پاسخدهندگان گفتند که به او رای میدهند، که نشاندهنده کاهش قابل توجهی در حمایت است که در میان هیچ گروه دیگری مشاهده نشده است. در حالی که این امر بر رقابت های ریاست جمهوری تأثیر می گذارد، در یک ناامیدی گسترده تر از تأسیس حزب دموکرات نیز ظاهر شده است.
جنگ غزه رای دهندگان مسلمان را به گونه ای متحد کرده است که هیچ موضوع دیگری در خاطرات اخیر نداشته است. بر اساس نظرسنجی مسلمانان آمریکا در سال 2020 که توسط ISPU انجام شد، مراقبت های بهداشتی (19 درصد)، اقتصاد (14 درصد) و عدالت اجتماعی (13 درصد) مهمترین مسائل رای برای رأی دهندگان مسلمان بودند.
آن را با سال ۲۰۲۴ مقایسه کنید: در طیف حزبی، اولویت اصلی رای دهندگان مسلمان در جورجیا، پنسیلوانیا و میشیگان جنگ غزه (۶۱ درصد) و پس از آن دور نگه داشتن ایالات متحده از جنگ های خارجی (۲۲ درصد) است.
کاهش کمک های نظامی به اسرائیل همچنین حمایت اکثریت قریب به اتفاق رای دهندگان مسلمان در مطالعه ما را به همراه داشت، که صرف نظر از احساسات حزبی، همه این سیاست را دلیلی برای رای دادن به یک نامزد می دانند. در حالی که یک جنگ در خارج از کشور ممکن است دور از نگرانی های روزانه رای دهندگان مسلمان آمریکایی به نظر برسد، بسیاری نقش ایالات متحده – ارائه کمک بی قید و شرط و پوشش دیپلماتیک به اسرائیل – را همدستی در ادامه سرکوب فلسطینیان می دانند.
منبع: شفقنا به نقل از الجزیره
ثبت دیدگاه