این رسانه تحلیلی نوشت: اگر ایران و آمریکا به میز مذاکره برسند، بسیاری از نیروهای خارجی تلاش خواهند کرد تا نتیجه را (به سود خود) شکل دهند.
در ادامه این تحلیل آمده است: اسرائیل ممکن است «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا را از مذاکرات دور کرده و وی را به سمت حملاتی علیه ایران ترغیب کند تا بتواند ایران را ضعیف و بی ثبات نگه دارد؛ اما به نظر می رسد صداهای برجسته (شخصیت های تاثیرگذار) در اردوگاه ترامپ خواستار رویکرد دیپلماتیک تر هستند.
«تاکر کارلسون» مجری برنامه های رسانه ای که به روابط نزدیکش با رئیس جمهور آمریکا نیز معروف است، بشدت علیه هرگونه حمله احتمالی به ایران موضع گیری کرده است.
مصاحبه کارلسون با «استیو ویتکاف»، فرستاده ترامپ در خاورمیانه، که در آن به نظر می رسید ویتکاف آماده گفتگو با ایران است، از سوی تهران با دقت مشاهده شد.
آتلانتیک ادامه داد: ویتکاف در پاسخ به پست «سید عباس عراقچی»، وزیر امورد خارجه ایران در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) مبنی بر این که «طبق تعریف، چیزی به نام «گزینه نظامی» وجود ندارد، چه رسد به یک «راه حل نظامی» نوشت: «عالی». هرچند پاسخ ویتکاف به سرعت پاک شد اما با توجه به انبوه واکنش ها در پستها و نوشتههای رسانههای اجتماعی، به نظر میرسد پیام (عدم تمایل آمریکا به جنگ با ایران) او در تهران دریافت شده است.
این رسانه تحلیلی در ادامه یک نکته قابل توجه دیگر را نیز متذکر شده و تاکید کرد که رویکرد متحدان عرب آمریکا در خلیج فارس با دوره قبلی مذاکرات (در دوران باراک اوباما، رئیس جمهوری سابق آمریکا) با این دوره بسیار متفاوت و در تضاد شدیدی خواهد بود و آن این که این بار آن ها احتمالا ترامپ را از تحریک و تنش زایی بیشتر منطقه با حمله به ایران منصرف خواهند کرد.
منبع: ایرنا
ثبت دیدگاه