نظرسنجی: ۵۳ درصد آمریکایی‌ها می‌خواهند حمایت نظامی از اسرائیل محدود شود
  • شهریور 9, 1403 ساعت: ۱۲:۲۰
  • شناسه : 86901
    2
    نتایج یک نظرسنجی جدید در آمریکا نشان می دهد بیشتر مردم این کشور خواستار اعمال محدودیت در حمایت نظامی کشورشان از رژیم صهیونیستی هستند.
    پ
    پ

    شبکه خبری «الجزیره» قطر شامگاه پنج شنبه در پایگاه اینترنتی خود نوشت که بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید «شورای امور جهانی شیکاگو» در آمریکا، بیش از نیمی از مردم این کشور باور دارند که کمک های نظامی کشورشان به رژیم صهیونیستی باید محدود شود تا علیه غیر نظامیان فلسطینی مورد استفاده قرار نگیرد.

    این شورا که یکی از مراکز فکری برجسته در آمریکا به شمار می آید، در گزارش حاوی نتایج نظرسنجی جدید خود عنوان کرد که مردم این کشور با وجود پشتیبانی بسیاری از آنها از ارائه کمک نظامی به رژیم صهیونیستی، برای شهروندان فلسطینی به ویژه غیر نظامیان نیز اهمیت قائل هستند.

    در همین راستا نیز، نتایج نظرسنجی شورای امور جهانی شیکاگو نشان می دهد که ۵۳ درصد از شرکت کنندگان در آن، بر این باورند که آمریکا باید کمک های نظامی خود به رژیم صهیونیستی را محدود سازد تا این رژیم نتواند از آن در عملیات نظامی علیه شهروندان فلسطینی استفاده کند.

    این شورا در ادامه گزارش خود تاکید کرد که با وجود شهادت بیش از ۴۰ هزار غیر نظامی فلسطینی در نتیجه تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، درخواست های فزاینده برای اعمال محدودیت و برخی شرایط در کمک های نظامی واشنگتن به این رژیم مانع از آن نشد که وزارت امور خارجه آمریکا در این اواخر اختصاص بودجه نظامی ۳.۵ میلیارد دلاری برای تل آویو را اعلام کند.

    نتایج نظرسنجی جدید شورای امور جهانی شیکاگو همچنین حاکی از آن است که با وجود انتقادهای داخلی و بین المللی، ۶۱ درصد شهروندان آمریکایی گمان می کنند که کشورشان نقشی «سازنده و مثبت» در خاور میانه ایفا می کند و ۶۰ درصد نیز پشتیبانی خود از ادامه کمک های نظامی واشنگتن به تل آویو تا زمان آزادی صهیونیست های تحت اسارت گروه های مقاومت فلسطینی را اعلام کردند.

    از سوی دیگر، نتایج نظرسنجی جدید این شورا نشان می دهد که ۳۰ درصد از شرکت کنندگان در آن بر این باورند که واشنگتن بیش از حد از رژیم صهیونیستی پشتیبانی می کند و از هر ۱۰ آمریکایی نیز سه نفر می گویند که کشورشان کمک های بشردوستانه کافی برای ساکنان نوار غزه ارائه نمی دهد.

    این در حالی است که رژیم صهیونیستی با وجود این که برای نخستین بار از زمان برپایی آن در سال 1948 در دیوان کیفری بین المللی (ICC) به اتهام ارتکاب جنایت نسل کشی علیه فلسطینیان در جریان تجاوز نظامی خود به نوار غزه محاکمه می شود و شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز نزدیک به پنج ماه پیش برای برقراری آتش بس فوری قطعنامه به تصویب رسانده، همچنان با پشتیبانی آمریکا برای سیصد و بیست و نهمین روز پیاپی به این تجاوز مرگبار و ویرانگر در واکنش به عملیات غافلگیرانه گردان های شهید «عزالدین القسام»، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) علیه پایگاه های نظامی و شهرک های صهیونیست نشین اطراف نوار در هفتم اکتبر سال 2023 میلادی (15 مهر 1402) تحت عنوان «طوفان الاقصی» ادامه می دهد.

    در همین راستا نیز، آمار رسمی وزارت بهداشت دولت وابسته به جنبش حماس نشان می دهد که تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی که کارشناسان بین المللی آن را نسل کشی توصیف می کنند، تاکنون بیش از ۴۰ هزار و ۶۰۰ شهید، نزدیک به ۹۳ هزار و ۱۰۰ زخمی و دست کم ۱۰ هزار مفقود بر جای گذاشته که بیشتر آنها کودکان و زنان هستند و علاوه بر آن نیز، باعث یک فاجعه انسانی بی سابقه، تخریب نزدیک به ۷۰ درصد زیرساخت های غیر نظامی نوار غزه از جمله منازل، مدارس و بیمارستان های مختلف، نابودی گسترده دارایی های جمعیت بیش از دو میلیون نفری این نوار و همچنین آوارگی چندین باره اکثریت قاطع آنها و بروز قحطی در مناطق مختلف آن به دلیل کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت شده است.

    منبع: شفقنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.