رژیم اشغالگر اسرائیل اعم از دولت و شهرک نشینان آن، این روزها به دلیل حملات موشکی بالستیک مافوق صوت «فلسطین ۲» و بمباران قلب تل آویو با پهپادهای پیشرفته که تلفات جانی جدی و آتش سوزی های عظیمی را در پی داشته است، در وحشت هیستریک به سر می برند؛ این حالت هیستری در چهار نقطه عطف منعکس می شود:
اول: تهدیدهای بیش از یک مقام اسرائیلی برای تجاوز گسترده به یمن و مشابه آنچه در لبنان و نوار غزه رخ داد، و ترور رهبران سیاسی و نظامی «انصارالله» به ویژه عبدالملک الحوثی.
دوم: پناه بردن بیش از دو میلیون شهرک نشین اسرائیلی به پناهگاه ها و فعال شدن آژیرهای هشدار در بیش از ۸۰ نقطه فلسطین اشغالی در چهار روز گذشته
سوم: بستن حریم هوایی فرودگاه بن گوریون به روی ترافیک هوایی که باعث ایجاد حالت سردرگمی، هرج و مرج، انزوا و به هم ریختن روحیات شده است.
چهارم: خنثی کردن خوشحالی های اسرائیل به دلیل آنچه رسانه های اسرائیلی از آن به «دو دستاورد بزرگ مرتبط با توقف حملات از مرزهای جنوبی لبنان و سرنگونی رژیم سوریه» تعبیر می کنند.
یسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، با اعتراف رسمی به مسئولیت ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران، شهید حسن نصرالله در لبنان و در نهایت شهید یحیی سنوار در شهر رفح در نوار غزه، از تمامی منشورهای اسرائیل خارج شد و تهدید کرد که رهبران جنبش انصارالله هم با همین سرنوشت روبرو خواهند شد و ویرانی های غزه و بیروت، در صنعا و الحدیده هم رخ خواهد داد.
آنچه اسرائیلی ها را بیش از همه به وحشت می اندازد و رهبری آنها را اعم از سیاسی و نظامی نگران می کند، ورود موشک ها و پهپادهای یمنی به قلب شهرهای بزرگ به ویژه یافا، حیفا، عسقلان و ام الرشرش (ایلات) و سرازیر شدن میلیونها شهرکنشین به پناهگاهها است زیرا این موضوع خود به معنای شکست سامانههای بسیار پیشرفته پدافند هوایی در رهگیری این موشکها و ناتوانی آنها در تأمین امنیت و حفاظت از شهرک نشینان در شهرهای بزرگ است و چه بسا تهدیدهای مقامات اسرائیلی برای حمله به شهرهای یمن نشان دهنده میزان درد و رنجی باشد که آنها در نتیجه این حملات متحمل شده اند.
نکته قابل توجه این است که این تهدیدها و قبل از آن حملات هوایی اسرائیل، آمریکا و انگلیس به صنعا و حدیده، به اهداف خود در بازداشتن حملات موشکی یمن و توقف بمباران عمق اسرائیل دست نیافت، بلکه نتایج کاملاً معکوس داشته است که در شلیک مداوم موشک های مافوق صوت، هواپیماهای بدون سرنشین انتحاری و از همه خطرناک تر، سرنگونی هواپیمای پیشرفته آمریکایی F-18 و آسیب دیدن ناو هواپیمابرآمریکایی «هری ترومن» در دریای سرخ و فرارش به شمال برای عقب نشینی از منطقه به مانند ناوهای آیزنهاور، لینکلن و بسیاری دیگر از ناوشکن های دریایی نمود می یابد.
بیانیههای ارتش یمن که طی سه روز گذشته توسط سرتیپ یحیی سریع ارائه شد، تایید کرد که بمباران یافا، اشدود و عسقلان در عمق اراضی اشغالی اسرائیل تا زمانی که جنگ نسل کشی در نوار غزه ادامه دارد، ادامه خواهد داشت و این نشان می دهد که یمن نمی ترسد و آماده جان فشانی است.
یمن پس از آتش بس در لبنان و سرنگونی دولت سوریه، به سر نیزه محور مقاومت و جبهه اصلی آن تبدیل شده است و بعید نیست که اشغالگران با حمایت آمریکا و چه بسا حمایت اعراب نیز در چند روز آینده دو گزینه اصلی نظامی را ارائه کنند:
اول: رفتن به گزینه حمله به ایران- طبق توصیف اسرائیل- با حمله سه جانبه گسترده اسرائیلی، آمریکایی و انگلیسی به توصیه دیوید بارنیا، رئیس موساد، زیرا با هدف قرار دادن مجدد صنعا و حدیده، حملات یمن با موشک و پهپاد به سرزمین اشغالی فلسطین متوقف نخواهد شد.
دوم: تکرار سناریوی سوریه در صنعا، یعنی تلاش برای تضعیف و فرسودگی جنبش حاکم «انصارالله» با حمایت از گروههای نظامی و جنبشهای متخاصم یمن از طریق تأمین سلاحهای مدرن و تأمین پوشش هوایی برای نیروهای مهاجم و بسیج حمایت های منطقه ای برای این اقدام.
تجاوز سه جانبه گسترده به یمن ممکن است با شکست مواجه شود و نتایج عکس را به همراه داشته باشد. همین موضوع در مورد ایران نیز صدق می کند و رژیم صهیونیستی با هزاران موشک بالستیک و مافوق صوت بمباران خواهد شد.
یمن بزرگ نه تسلیم خواهد شد و نه شکست خواهد خورد، زیرا تاریخ از پیروزی آن بر تمامی متجاوزان قبلی حکایت دارد و شاید مقاومت بیش از هشت ساله این کشور در جنگ خلیج فارس با حمایت آمریکا، موید این باشد و در برابر هرگونه تجاوز اسرائیلی جدید مقاومت خواهد کرد زيرا حمایت های داخلي که در تظاهرات میلیونی عظیم هر جمعه تجسم می یابد، قوی و مستحکم و فولادین است و شکستن آن دشوار می باشد.
منبع: شفقنا
ثبت دیدگاه