رای‌دهندگان مسلمان در چهارراه تردید و نگرانی!
  • شهریور 30, 1403 ساعت: ۱۴:۰۲
  • شناسه : 87600
    0
    نشریه اینترنتی نیوعرب در مطلبی که درباره انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به رشته تحریر درآورده؛ به معضل و مشکل بزرگی که رای‌دهندگان عرب و مسلمان آمریکایی با آن مواجه‌اند، پرداخته است. به گفته نویسنده این مطلب؛ رای‌دهندگان عرب آمریکایی در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری آمریکا با انتخاب سختی روبرو خواهند بود. آن‌ها که بسیاری‌شان به شدت از جو بایدن و حمایت دولتش از اسرائیل عصبانی هستند؛ با این حال از پیروزی ترامپ هم می‌ترسند.
    پ
    پ

    نشریه اینترنتی نیوعرب؛ با نزدیک شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که قرار است در روز پنجم نوامبر برگزار شود، آمریکایی‌های عرب‌تبار و مسلمان با یک دوراهی اخلاقی و سیاسی روبرو هستند.

    برای بسیاری، رای دادن به کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها به نوعی به معنای زیر پا گذاشتن وجدان‌شان خواهد بود. به هر حال هر چه باشد او در حال حاضر معاون جو بایدن است- که ایالات متحده آمریکا را به یک شریک تمام‌عیار در نسل‌کشی و جنگ اسرائیل در غزه تبدیل کرده است.

    هم‌سویی حزب دموکرات با اسرائیل و بی‌اعتنایی این حزب به فلسطینی‌ها ماه گذشته در کنفرانس دموکرات‌ها در شیکاگو به نمایش گذاشته شد- که به هیچ آمریکایی یا فلسطینی اجازه داده نشد در مورد رنج مردم غزه صحبت کند، ولی یکی از اعضای خانواده یکی از گروگان‌های اسرائیلی به آسانی پشت تریبون رفت و در این زمینه با حضار به صحبت پرداخت.

    سخنرانی هریس نیز در این کنفرانس ناامیدکننده بود- و نامزد دموکرات‌ها در کنار تائید دوباره حمایت قاطع خود از اسرائیل؛ برای فلسطینی‌ها تنها کاری که کرد، این بود که با یک سری کلمات سطحی و توخالی با قربانیان غیرنظامی غزه اظهار همدردی کرد.

    با این وجود، بسیاری از مسلمانان یا عرب.تبارهای آمریکا از این می‌ترسند که رای ندادن به کامالا هریس یا حتی رای دادن به نامزد سوم- مانند جیل استاین از حزب سبز یا کورنل وست مستقل- در واقع می‌تواند به نوعی در حکم رای‌دادن به دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری قلمداد شود. در حقیقت ترامپ احتمالاً از تک‌تک آرایی که دموکرات‌ها از دست می‌دهند سود خواهد برد و حتی اگر این اتفاق به پیروزی نهایی او هم منجر نشود، ولی با این حال چنین افزایشی می‌تواند مسیر انتخابات را به نفع او تغییر دهد.

    اگرچه ممکن است این تصمیم برای خیلی‌ها یک انتخاب روشن به نظر برسد- و مثلاً بخواهند دولت بایدن را به دلیل همدستی‌اش با اسرائیل در نسل‌کشی در غزه به نوعی مجازات کنند؛ اما باید به این موضوع توجه کرد که ماجرا به این سادگی هم نیست. در واقع ترامپ نه بهتر از بایدن یا هریس است و نه رفتارها و افکار وحشیانه کمتری در قیاس با جو بایدن یا کامالا هریس دارد. بگذریم از این که حتی اگر هم نخواهیم به خطری که او برای آمریکایی‌های عرب‌تبار و مسلمان ایجاد می‌کند اشاره نیم، ولی باز هم نمی‌توان چشم بر این واقعیت بست که حمایت متعصبانه او از اسرائیل حداقل تاکنون هیچ محدودیتی نداشته است.

    در مواجهه با این معضل، فعالان عرب و مسلمان آمریکایی (بدون احتساب مسلمانان سیاه‌پوست- که اکثر آن‌ها از نظر تاریخی به نامزد دموکرات رأی می‌دهند) با تردید در حال بررسی گزینه‌های موجود هستند- که هیچ‌کدام ایده‌آل نیستند و هر کدام پیامدهای سیاسی و اخلاقی احتمالی خود را خواهند داشت.

    منبع: شفقنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.